Wespenbestrijding

Ga nooit uitgangen of ingangen dicht stoppen van een wespennest dit omdat de wespen dan zeer agressief worden omdat ze kosten wat kost bij de koningin willen komen.

 

Ook zullen ze diverse andere routes door bijv. u huis gaan zoeken, met alle gevolgen van dien. Wespensteken zijn dan het gevolg. De wespenbestrijding kan hierdoor ook erg moeilijk worden. Omdat de invlieg route zich dan verder van de koningin bevind.


Wespennest bestrijden

Wij zorgen er voor dat het wespennest bestrijden voor u professioneel gebeurd. het wespennest wordt geheel voorzien van het bestrijdende wespenpoeder. Dit doen we het liefst in de middag uren wanneer het nest continu bevlogen en verlaten word, zodat het nest goed voorzien wordt van het poeder. Onze werkwijze passen wij hier op aan.


De wespen koningin

Het poeder word door het nest verspreid waardoor de koningin sterft en de rest van de wespen. Een wespennest kan wel tot 6000 wespen groot worden. Hierdoor is een wespennest bestrijden noodzakelijk.

 

De meeste wespen zullen na een dag bestreden zijn. Als het nest verder zit dan de uit- en invlieg gangen kan het langer dan een dag duren. Als het langer dan 4 dagen duurt komen wij u nogmaals gratis helpen om alsnog van de wespen bevrijd te worden.

 

Neem contact met Ongediertebestrijding Direct op voor het bestrijden van wespen of verwijderen wespennest.

 

Bestrijden van bijen of hommels

 

Wij bestrijden geen hommels en bijen. Mits de bijen of hommels op een zeer gevaarlijke plek vertoeven. Voor een wespenbestrijding bent u bij ons aan het juiste adres. Als de bijen of hommels verder geen overlast veroorzaken, kunt u hier voor een imker inschakelen deze haalt het nest dan professioneel weg.

Heeft u last van wespen bel dan  06-54958582

Of vul onderstaand formulier in

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.