Wespenbestrijding Weesp

Wespennest

Wespenbestrijding Weesp. Hier vind u wat u niet moet doen. Ga nooit uitgangen of ingangen dicht stoppen van een wespennest dit omdat de wespen dan zeer agressief worden omdat ze kosten wat kost bij de koningin willen komen.

 

Ook zullen ze diverse andere routes door bijv. u huis gaan zoeken, met alle gevolgen van dien. Wespensteken zijn dan het gevolg. Wespen bestrijden is dan nodig.


Wespennest bestrijden Weesp

Wespennest bestrijden Weesp? Ongediertebestrijding Direct zorgt er voor dat de wespen en hun nest geheel voorzien wordt van het bestrijdende wespenpoeder. Dit doen we het liefst in de middag uren wanneer het nest continu bevlogen en verlaten word, zodat het nest goed voorzien wordt van het poeder. De wespen steken snel bij nadering van het wespennest. Onze werkwijze passen wij hier op aan.

 

Het poeder word door het nest verspreid waardoor de koningin sterft en de rest van de wespen. Een wespennest kan wel tot 6000 wespen groot worden. Hierdoor is een wespennest bestrijden noodzakelijk. Andere stekende insecten zijn bijv. mieren, bedwantsen en vlooien.

 

De meeste wespen zullen na een dag bestreden zijn. Als het nest verder zit dan de uit- en invlieg gangen kan het langer dan een dag duren. Als het langer dan 4 dagen duurt komen wij u nogmaals gratis helpen om alsnog van de wespen bevrijd te zijn.

 

Bestrijden van bijen of hommels..

 

Wij bestrijden geen hommels en bijen in Blaricum of Laren. Mits deze op een zeer gevaarlijke plek vertoeven. Als ze verder geen overlast veroorzaken, kunt u hier voor een imker inschakelen deze haalt het nest dan weg.

 

Heeft u last van wespen bel dan  06-54958582

U kunt ook terug gebeld worden (gratis), of vul onderstaand formulier in

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.