Vliegen bestrijden

 

Rond vliegende en zoemende stekende vliegen in uw huis of bedrijf kunnen veel overlast geven, vooral als ze rond uw bureau of etenswaren rondhangen. sommige soorten vliegen geven u nog een risico voor uw gezondheid en uw huisdieren. Voor bedrijven zoals horeca, hotels, restaurants en voedsel waren industrie een risico voor personeel, klanten en uzelf.

 

De vlieg kan diverse ziektes door middel van de poten verspreiden. Denk bij ziektes aan dysenterie, cholera en TBC. Ook heb je stekende en bijtende vliegen deze bijten en steken dieren en mensen. Vaak blijft een vliegen probleem onopgelost, waarna er een vliegenplaag ontstaat in korte tijd. De vlieg legt zijn eitjes op vlees. Hieruit ontstaat een made deze verpopt binnen 7 dagen waarna de vlieg meteen andere plaatsen besmet.

 

Neem contact met Ongediertebestrijding Direct op voor meer informatie over de diverse soorten vliegen.

Klustervlieg

 

 

Kamervlieg

 

Huisvlieg

 

 


Vliegen in huis zijn die gevaarlijk?

 

Vliegen in huis kunnen diverse aandoeningen maken daarbij zijn ze ook nog een keer vies en gevaarlijk. Vliegen zijn gevaarlijk omdat ze op voedsel (vlees) hun eitjes leggen. Vaak houden ze zich op bij vuilnisbakken waar ontiegelijk veel bacterien schuilen. Ze houden zich het liefst op bij rottend afval zoals dode dieren. Zodoende kan een vlieg je eten en maaltijden behoorlijk besmetten vooral in warme tijden zonder dat je het ziet en dus je gezondheid in gevaar brengen.

Herkenning van vliegen

 

Wanneer u last van vliegen in huis heeft is dit vaak te herkennen aan vliegen die rond de vuilnisbak of container hangen. Soms vind u wel eens dode vliegen in huis op de vensterbank of bij de vuilnisbak. Dit wil nog niet zeggen dat u een vliegenplaag heeft. Vaak ziet men de vliegen overlast nog niet meteen. Tot het buiten wat warmer wordt en dan gaat het razend snel.

Heeft u last van vliegen vul dan ons formulier volledig in

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.