Schimmel in huis bestrijden

Schimmel in huis leeft op vochtige ondergronden. In combinatie met slecht ventileren kan de schimmel badkamers en houten constructies en meubels flink aantasten.

 

Weinig of slecht geventileerde vochtige natte ruimtes met een normale kamer temperatuur zijn een uitstekende plek voor groeiende micro organismes zoals schimmel.

 

Wanneer deze zich op een gunstig terrein bevinden, kunnen ze in snel tempo ontkiemen. Er zijn twee bekende soorten schimmel in huis te weten de kelderzwam en de huiszwam.


Schimmelbestrijding

Het bestrijden van schimmel is een ingrijpend proces, waarbij een professionele aanpak noodzakelijk is. Daarnaast is het belangrijk om ook preventieve maatregelen te nemen.

 

Als de oorzaak van het vochtprobleem niet wordt behandeld, zal de schimmel zeker weer terug keren. Ongediertebestrijding Direct biedt professionele en effectieve bestrijdingen van schimmel met speciale en goede technieken. 

 

Wij van Ongediertebestrijding Direct bestrijden de schimmel op de muur graag voor u. Uiteraard geven wij u een goed advies omtrent schimmelbestrijding.


Neem contact met Ongediertebestrijding Direct op voor meer informatie over de diverse soorten schimmels.

 

Herkenning van een schimmel in huis

Een schimmel kan verschillen in de kleuren zwart, geel, paars, grijs en groen. De meeste schimmels bestaan uit draden die zich vertakken en uitgroeien over of in het substraat waar de micro organisme van een schimmel op groeit. De schimmel groeit dan uit tot een kelderzwam of een huiszwam. Deze kelderzwam  bestaat uit verschillende cellen, gescheiden door dwarswanden met een perforatie. Het geheel van de draden heet het mycelium. De draden worden langer door verlenging aan de uiteinden. Deze groeien zowel op hout als stenen onder gronden razend snel. Ze groeien door steen en hout heen.

Vermoed u of heeft u last van schimmel vul dan onderstaand formulier in

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.