Plaagdierbestrijding 't Gooi

Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte !

Wat doen wij ?

Plaagdierbestrijding 't Gooi geeft voorlichting en richt zich op bestrijding van ongedierte. Wij geven informatie aan bedrijven en particulieren ....

Ongedierte in huis

Zodra er ongedierte onze woning binnen komt, heb je dat meestal niet door. Wat je dan tegen komt, zijn keutels in de vorm van hagelslag en geuren van urine ....

Wespenbestrijding

Wespen zijn zeer nuttig voor de natuur. Maar soms maken ze zoveel overlast dat ze bestreden dienen te worden. Wanneer ze overlast geven dan zal er ....


Oplossingen voor bedrijven en particulieren

Vaak wordt u als ondernemer of particulier geconfronteerd met enkele wettelijke verplichtingen als u met plaagdieren in aanraking komt. Dit geeft u als ondernemer of particulier nog eens een extra belasting. Wij als bestrijdingsbedrijf hebben voor huizenbezitters en bedrijfseigenaren de kennis en ervaring op het gebied van HACCP, IPM, IKB. 

 

Ongediertebestrijding Direct heeft alle regelgeving voor uw bedrijf of branche in 't Gooi op dit gebied. Door onze kennis en ervaring kunnen wij voor uw bedrijf een gericht bestrijdingsplan opstellen. Deze kunnen wij dan geheel naar u wens in plannen en uitvoeren. Wij bestrijden ratten, muizen, wespen, kakkerlakken, bedwantsen, houtworm en alle overige plaagdieren.

Particulieren

Het is erg vervelend als u gepest wordt door ongedierte in uw woning. Het zal je maar gebeuren, kakkerlakken in de keuken. Of houtworm en boktor in uw houten constructie. Een mierenplaag in de tuin en een wespennest bij de voordeur. Net terug van vakantie en het slaapvertrek zit na enkele dagen vol met bedwantsen. En daarbij ook nog een keer ander ongedierte zoals ratten of muizen in uw woning. Heel vervelend dit ongedierte en in sommige gevallen ook nog schadelijk voor uw gezin of woning. Wij kunnen u een bestrijding hier voor geven.

Bedrijven

Plaagdierbestrijding Direct weet dat u als ondernemer het druk genoeg heeft met uw eigen onderneming. Vooral MKB en grote ondernemingen profiteren dan ook van onze diensten. Deze bedrijven hebben dan ook geen tijd om zaken zoals ongedierte bestrijden of preventieve maatregelen te treffen om een probleem met ongedierte op te lossen. Daarom nemen wij dat graag voor u uit handen. Wij werken met één vaste ongedierte bestrijder per bedrijf. Deze weet dan ook precies in uw bedrijf wat er gaande is betreffende de plaagdieren. Ook erg makkelijk wanneer u vragen heeft, deze kunt u dan gelijk stellen en worden dan direct beantwoord.  


Wilt u een terug bel verzoek indienen? Dat kan, wij helpen u graag


Onze klanten vinden


Wilt u vandaag nog een GRATIS inspectie? Ja ik wil een gratis inspectie. Bel dan 0294-415364 of bel direct 06-54958582 met onze bestrijding technicus. Deze zal dan geheel vrijblijvend een afspraak met u maken.

 

 

 

 

Vul anders onderstaand formulier volledig in !  Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug, al vast bedankt...

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.