Kosten van bestrijden houtworm of boktor

Inspectie houtworm vooraf

Ongediertebestrijding Direct geeft altijd vooraf een gratis inspectie om te kunnen analyseren. Wij hebben totaal geen inzicht van de grote van de houtworm plaag in uw pand of object zonder een inspectie.

 

Alle houtworm bestrijding klussen verschillen van elkaar. Daarom zijn er slechts enkele prijzen op internet te vinden voor een boktor- of een houtwormbestrijding.

 

Het is voor u natuurlijk erg belangrijk om vooraf een indicatie te hebben van wat het bestrijden van houtworm gaat kosten. De hier naast getoonde prijzen zijn ruim op basis van het behandelen van de oppervlakte van een object of pand. Deze bedragen bieden u misschien net waar u naar op zoek bent.

 

De opbouw van de kosten voor een bestrijding bestaan uit PBM's, arbeidsuren en het bestrijdingsmiddel. Wij rekenen geen voorrij kosten. De besparing ligt voor u bij het bestrijdingsmiddel. Dit is het duurste.

 

Wij kopen dan ook grote partijen in waardoor de kosten lager uit vallen. Gaat u zelf bestrijden dan zult u uiteindelijk meer gaan betalen met alle risico's van dien. U zult hiervoor het materiaal en de beschermende middelen ook moeten aanschaffen.

 

De kosten

De prijzen voor de behandeling van meubelstukken zoals kasten, inbouw kasten etc. zijn ongeveer de € 60,- . Aanbiedingen die wij u kunnen geven voor het behandelen van woningen zijn hier niet bij in begrepen.

 

De kosten voor de behandeling van woningen ligt zo ongeveer tussen de € 250,- en € 550,- per behandeling.

 

Het behandelen van grote ruimtes zoals paarden maneges en omgebouwde boerderijen zal tussen de € 550,- en € 1350,- zijn. Dit is een ruime schatting voor een houtworm behandeling.

 

Hierbij zullen alle aanwezige houten delen met een houtworm bestrijdingsmiddel behandeld worden. Ook zullen wij de ruimte of het vertrek geheel stofvrij maken voor de behandeling. 

 

Na de behandeling krijgt u een garantie certificaat van 10 jaar overhandigd. Als er maar een gedeelte van het pand of object behandeld hoeft te worden zal dat natuurlijk in uw voordeel geld schelen.

 

Wij kunnen geen indicatie geven van prijzen voor bijvoorbeeld grote projecten en panden. Een inspectie is dan nodig om de houtworm aantasting in kaart te kunnen brengen!


U kunt het formulier invullen voor meer informatie of een inspectie

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.