Knaagdierbestrijding

Meestal is het noodzakelijk om een knaagdierbestrijding uit te laten voeren om de overlast van knaagschade en ziektes zo laag mogelijk te houden. Wij informeren u over de knaagdieren plaag en over hoe we deze gaan bestrijden. Bestrijden van knagende dieren en de klant informeren hierover kunt u wel over laten aan ons als professioneel ongediertebestrijders.

 

U kunt ons voor uw plaag van alle knaagdieren inschakelen, wij zullen er alles aan doen uw ongenode gasten aan te pakken. Onze knaagdieren bestrijder zal u alles ter plekke uit leggen omtrent onze werkwijze of bestrijding in huis of bedrijf.

 

Neem contact met Ongediertebestrijding Direct op voor meer informatie over de diverse soorten knaagdieren.

 

Orde van knaagdieren

De orde van knaagdieren (Rodentia) is een bijzonder succesvolle en soortenrijke tak van de zoogdieren. Ze komen in behalve Antarctica ook voor op alle continenten in verscheidene leef gebieden, zowel in bomen als onder de grond en in zoet water.

 

De knaagdieren zijn tegenwoordig de grootste orde der zoogdieren, en bijna veertig procent van alle zoogdiersoorten behoort tot deze familie zoals de veel voorkomende muis.


Sommige knaagdieren zijn bij de mens erg bekend zoals het wilde konijn de huismuis en de zwarte en bruine rat. Deze dieren hebben zich uitstekend aan de mens aangepast en zijn in veel gebieden een ware plaag geworden.

Enkele knaagdieren

Graag zou ik contact willen hebben voor een knaagdierenbestrijding

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.