Kakkerlakken bestrijden

Waarom een kakkerlakkenbestrijding

De kakkerlak plant zich razend snel voort door middel van ei pakketjes achter op het lichaam. Zo is een kakkerlakken plaag vaak onvermijdelijk. Doordat ze zich snel vermenigvuldigen is het belangrijk dat u direct hulp in schakelt. Kakkerlakken zijn schadelijk voor de gezondheid zo kunnen ze ziektes overbrengen zoals salmonella, dysenterie, tyfus en gastro-enteritis. 

 

Kakkerlakken zien er niet alleen vies uit, het zijn ook echt vieze beestjes. Kakkerlakken zijn insecten die echt een gevaar voor de gezondheid opleveren. Ze dragen diverse ernstige ziektes met zich mee die ze over kunnen brengen op de mensen.  Als er dermate veel kakkerlakken aanwezig zijn is een inspectie vooraf nodig om het probleem op te kunnen lossen.

 

Een inspectie is vaak nodig om u een inschatting te geven van de kosten van een kakkerlakkenbestrijding. Als de plaag van het probleem niet te groot is wordt aan de hand van uw gegevens een offerte op gesteld. Zo weet u precies wat u dient te betalen en komt u dus niet voor verrassingen te staan.

 

Neem contact met Ongediertebestrijding Direct op voor meer informatie over de diverse soorten kakkerlakken.

 

De herkenning van een kakkerlak

Kakkerlakken worden vaak mee genomen onder schoenen. De ei pakketjes blijven dan plakken onder de schoen. Bij restaurants en hotels worden ze vaak mee genomen via de vet container. De kakkerlakken verspreiden zich dan razendsnel door het bedrijf en met name in keukens. Ze eten veelal zoetigheid, fruit, vetten en andere voedingsstoffen.

 

Hebben ze geen voeding binnen bereik dan eten ze mekaar op of zelfs kleding stukken om in leven te blijven. Er is altijd wel wat te eten voor een kakkerlak ze kunnen immers 40 dagen zonder eten. Kakkerlakken verschuilen zich op donkere warme plekken van ongeveer 25 graden. Achter de vriezer, koelkast, magnetron of ovens. Ze zijn lichtschuw, dus overdag zijn ze zelden of nooit waar te nemen. Een kakkerlakkenplaag is te herkennen aan:

  • Eischalen
  • Dode kakkerlakken en levende kakkerlakken
  • Vervellingshuidjes
  • Kleine zwarte poepjes
  • Ei pakketjes

Bel ons nu op 0294-415364 of direct 06-54958582. Ongediertebestrijding Direct komt dan langs voor een inspectie of een snelle bestrijding van uw kakkerlakkenprobleem.

Besmetting

Veel bedrijven hebben door toedoen van andere vaak een besmetting van de kak-kerlak in de keuken of voedsel plaatsen.

Voedsel aantasting

kakkerlakken zijn dol op fruit. Ze eten zich vol en zoeken daarna een rustige warme plek op. 

Lege ei pakketjes

Hierboven ziet u de vervellingshuidjes van een ei pakketje met uitwerpselen. Deze liggen vaak op donkere plekken.


Offerte of een advies aanvragen

U bent op zoek naar een ongediertebestrijding bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u een zeer snelle hulp bij ongedierte overlast. Ook kunnen wij uw ongedierte problemen wegnemen. Bel vandaag nog 0294-415364 of direct 06-54958582 of vul het formulier hier onder in voor het maken van een afspraak of een aanvraag voor een offerte.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.