Houtworm bestrijden Amsterdam

Houtworm bestrijden Amsterdam. Voordat wij houtworm bestrijden, wordt er eerst een specialistische houtworm inspectie verricht door Ongediertebestrijding Direct om te kunnen vast stellen om wat voor soort houtworm in huis het gaat. Na deze uitgebreide professionele houtworm inspectie ontvangt u kosteloos onze offerte voor de houtwormbestrijding Amsterdam. Ongediertebestrijding Direct bestrijdt al meer dan 25 jaar diverse soorten houtworm in Amsterdam. De bekendste soorten houtworm zijn de huisboktor, gewone houtworm kever en de bonte kever.

Inspectie voor de houtwormbestrijding Amsterdam e.o.

Na de specialistische houtworm inspectie door Ongediertebestrijding Direct bieden wij u het professionele plan van aanpak voor het bestrijden van houtborende houtworm aan. Onze bestrijdingsmethode zal alle houtborende insecten die in het hout aanwezig zijn bestrijden, dit levert natuurlijk voor u het beste resultaat op. Het vervangen van zwaar aangetast houtwerk door houtworm is soms voor u en met het oog op de bouwkundige staat de beste oplossing. Wij geven u duidelijk aan wanneer het aangetaste hout door houtworm moet worden vervangen. Wij zetten dit ook duidelijk in onze offerte!!

De juiste houtwormbestrijding en de regels

Wanneer wij houtworm bestrijden in Amsterdam geven wij u diverse informatie betreffende de bestrijding van houtborende insecten. Hierbij zal de veiligheid van omgeving, mens en huisdier besproken worden. De veiligheidsmaatregelen staan dan ook bij Ongediertebestrijding Direct hoog in het vaandel.

Effectieve bestrijding van nat- en droog houtboorders

Met meer dan 25 jaar ervaring en expertise (al vanaf 1991) die wij opgedaan hebben in Amsterdam e.o. van houtwormbestrijding Amsterdam, hebben wij vele professionele bestrijdingstechnieken eigen gemaakt en uitgevoerd. De vele bestrijdingsmiddelen en materialen worden hierbij dan ook steeds beter. Wij beschikken over de uitgebreide theorie en leefgewoontes van nat- en droog houtboorders. Zelf houtworm bestrijden is af te raden, dit omdat er toch vele risico's aanwezig zijn. Professionele houtwormbestrijding is een specialistische routine voor Ongediertebestrijding Direct. Wij zullen dan ook voor u de juiste houtwormbestrijding producten en methodiek kiezen voor een effectieve en juiste houtworm behandeling.

Herkenning van de houtworm

Uiterlijk
• Een volwassen gewone houtworm kever is tussen de 2.5 en 6 mm, donkerbruin en heeft een gewelfd hals schild.
• Op het dekschild zijn rijen kleine puntjes te zien.
• De larve is ca. 6 mm lang, geelachtig wit en licht gekromd.

 

Ontwikkeling
• Volledige gedaanteverwisseling.
• Ontwikkelingsduur van ei tot volwassen dier is ca. 3 jaar; het wijfje legt 20 tot 60 eitjes.
• De kevers worden in de zomer gesignaleerd; hun uitvliegopeningen zijn cirkelvormig, diameter 1 tot 2 mm.
• In mei t/m augustus komen de kevers uit het hout tevoorschijn; ze gaan dan paren, waarna de vrouwtjes eitjes leggen.
• De meest gunstige temperatuur voor de ontwikkeling van de larven is tussen de 22 en 23 graden C.

 

Leefwijze
• Gewone houtworm kevers tasten zowel loof- als naaldhout aan, binnen en buiten gebouwen; ook boomstronken worden aangetast.
• De structuur van het boor meel is korrelig. Houtwormbestrijding, houtworm in huis, boktorbestrijding, boktor in hout, houtworm in hout, bestrijding van houtworm

Heeft u interesse in onze diensten, vul dan onderstaand formulier volledig in

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.