Onze werkwijze

Wij willen u graag nog even uitgebreid op de hoogte brengen van onze werkwijze en ons stappen plan. Hieronder vind u alles omtrent het bestrijden en weren in volgorde zodat u weet hoe wij werken.

 

  1.  Signalering en afspraak
  2.  Inspectie en Inventarisatie
  3.  Informatie tijdens inspectie
  4.  Afspraak maken voor behandeling
  5.  Preventieve maatregelen
  6.  Garantie en advies voor de bestrijding

 

Signalering en afspraak

Vaak is ongedierte zoals ratten of muizen in uw werkomgeving of woonomgeving hinderlijk en schadelijk. Op dat moment neemt u contact op met een ongediertebestrijding bedrijf. Wanneer u kiest voor Ongediertebestrijding Direct kunt u per telefoon of via het formulier direct een afspraak maken.

 

Hierbij kiest u meteen voor kwaliteit en tevens kunnen wij u ter plaatsen meteen advies en informatie geven. Voor het maken van een afspraak bent u bij ons slecht 1 minuutje kwijt verder kijken wij op locatie wat er gedaan moet worden om u ongedierte plaag te verwijderen. Wij geven u een 100% slagingskans.

 

Inspectie en inventarisatie

Er zal een bestrijdingstechnicus bij u langs komen deze zal gaan onderzoeken wat voor ongedierte de plaag veroorzaakt d.m.v. een uitgebreide inspectie. Weten we niet om wat voor beestje het gaat dan laten wij een determinatie uitvoeren. Met dit gegeven bepalen wij wat voor bestrijding en wat voor middelen er nodig zijn om u zo snel mogelijk van uw plaag af te helpen.

 

Informatie tijdens inspectie

Wij geven u informatie omtrent de bestrijding en middelen om de plaag geheel weg te nemen. Tevens geven wij een uitleg over de middelen die wij gebruiken om de bestrijding uit te kunnen voeren.

 

Afspraak maken voor behandeling

Wij maken een afspraak met u afhankelijk van het te bestrijden soort ongedierte of plaagdier en natuurlijk de grote van de plaag. Hierna kunt u nog een na controle krijgen bij te weinig resultaat, hierin zullen diverse bestrijdingen nogmaals uitgevoerd worden. U kunt altijd een verzoek in dienen voor nog een controle deze zijn echter niet inbegrepen in de prijs.

 

Preventieve maatregelen

De bestrijdingstechnicus zal als hij de werkzaamheden heeft beeindigd u voorlichten over verder te nemen maatregelen om een nieuwe plaag te voorkomen.

 

En natuurlijk niet te vergeten de garantie

Ongediertebestrijding Direct heeft het belang van u als klant hoog in het vaandel staan. Wij houden van tevreden klanten, daarom ontvangt u bij elke bestrijding de garantie dat deze professioneel en op de eerste plaats veilig en verantwoord wordt uitgevoerd.

Houtworm bestrijden

Consectetur adipiscing elit. Inscite autem medicinae et gubernationis ultimum cum ultimo sapientiae comparatur.

Zwammen bestrijden

Mihi quidem Antiochum, quem audis, satis belle videris attendere. Hanc igitur quoque transfer in animum dirigentes.

Ongedierte bestrijden

Tamen a proposito, inquam, aberramus. Non igitur potestis voluptate omnia dirigentes aut tueri aut retinere virtutem.


Voor meer informatie vul ons formulier in

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.