Ongedierte bestrijden bij Particulieren

Onze service

Ongediertebestrijding Direct weet dat u als particulier vaak niet weet hoe het ongedierte bestreden dient te worden. Daarom willen wij u graag helpen. 

 

Op plaatsen zoals in de keuken waar men met voedsel waren en levensmiddelen om gaat, krijgt men te maken met ongedierte. Hier dient dan ook een goede bestrijding uitgevoerd te worden. wij werken volgens de HACCP, BRC en IFS regels. Bij ons bent u daarom aan het juiste adres om van uw ongedierte probleem in huis af te komen.


Preventief beschermen

Wij hebben onze eigen werkwijze voor u ontwikkelt. Hierin zijn de extra onder delen meegenomen zoals een goede preventieve bescherming tegen ongedierte in huis. Met diverse stappen richten wij ons op het ongedierte. Wij geven u advies en gebruiken de beste en modernste bestrijdingsmethodes. Wij garanderen dan ook dat we u een goede oplossing kunnen bieden.

Hygiënische aanpak

Wij zorgen er voor om het besmetting gevaar en het risico op besmetting zo laag mogelijk te houden in uw verblijf. Er zullen altijd diverse insecten of kleine plaagdieren binnen dringen zoals vliegen, muizen of ratten. deze kunnen dan voor bevuiling van uw producten zorgen. Het knagen aan bedrading en materialen levert ook nog eens een groot probleem op in uw woning.

Ons advies

Ons succes is het verhogen van de aanpak om plaagdieren te weren of te bestrijden. Wij geven dan ook advies over ongedierte aan u als particulier. Hierin wordt dan besproken wat voor bestrijding er uit gevoerd wordt. U weet dan precies wat er gaande is. Zo kunnen wij goed inspelen op alles. Hierdoor zal u geen ongedierte meer hebben in uw woning.U wilt een afspraak maken voor een gratis inspectie? Vul ons formulier in

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.