Ongedierte bestrijden bij bedrijven

Onze service

Ongediertebestrijding Direct weet dat u als ondernemer het druk genoeg met uw eigen onderneming. Vooral MKB en grote ondernemingen profiteren dan ook van onze diensten.

 

Op plaatsen waar men met voedsel waren, levensmiddelen en goederen in grote maten omgaan, krijgt men te maken met ongedierte. Hier dient dan ook een goede controle uitgevoerd te worden. De bedrijfsprocessen dienen aantoonbaar en wettelijk volgens HACCP, BRC en IFS uit gevoerd te worden. Bij ons bent u daarom aan het juiste adres.


Preventief beschermen

Wij hebben onze eigen werkwijze in een bestrijdingspakket. Hierin zijn de extra onderdelen meegenomen zoals een goede preventieve bescherming om de plaagdier overlast weg te nemen. Met diverse stappen richten wij ons op het ongedierte. Wij geven u advies en gebruiken de modernste duurzame bestrijdingsmethodes. Wij garanderen dan ook dat we u een goede oplossing kunnen bieden tegen plaagdier.

Hygiënische aanpak

Wij zorgen er voor om het besmetting gevaar en het risico hier op zo laag mogelijk te houden in het productie proces. Er zullen altijd diverse insecten of kleine plaagdieren binnen dringen zoals vliegen, muizen etc. deze kunnen dan voor bevuiling van uw producten zorgen. Het knagen aan bedrading en materialen levert ook nog eens een groot probleem op. Een hygiënische aanpak is dan ook onvermijdelijk.

Ons advies

Ons succes is het verhogen van de aanpak om plaagdieren te weren of te bestrijden. Wij geven dan ook advies over ongedierte aan de personeelsleden van uw bedrijf. Hierin wordt dan besproken wat voor bestrijding er uit gevoerd wordt. Het personeel weet dan precies wat er gaande is. Zo kunnen wij goed inspelen op alles. Hierdoor zal het personeel alert blijven wat ook nog eens de veiligheid bevorderd in het bedrijf.U wilt een afspraak maken voor een gratis inspectie? Vul ons formulier in

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.