Bedwantsen bestrijden

Bedwants in Nederland

Bedwantsen worden in Nederland een steeds groter probleem. Overal ter wereld zie je de populatie van deze insecten groeien. Meestal is het niet te zien als er bedwants aanwezig is. Het duurt soms lang voordat men door heeft dat er bedwantsen of bed bugs aanwezig zijn. Dan is vaak een bedwants besmetting al aanwezig. Bedwantsen verspreiden zich razend snel. Vaak is er nog maar een oplossing voor dit probleem en dat is een goede bedwantsbestrijding. Waar u zoal op kunt letten vind u hier op de pagina.

 

Neem contact met Ongediertebestrijding Direct op voor meer informatie over de bedwantsen.

 

Bedwantsen herkennen

Bedwantsen kan men overdag niet of moeilijk waarnemen. S'nacht komt dit kleine bloedzuigende insectje te voorschijn mits de populatie zo groot is dan is er overdag ook een enkele te zien. Het is dus beter om op andere waarnemingen te letten. Wij geven u hieronder vijf punten waar u op kunt letten of er een besmetting van bedwants aanwezig is.


• Huidjes van vervelling
• Beten van de bedwants
• Bloedvlekken in bed
• Kleine witte eitjes
• Zoete, zurige geur


Bedwants eitjes

Ze leggen hun eitjes in donkere plekken tussen de bedden bodem, naden en  matrassen of achter holle ruimtes achter een voorzet wand.

Bedwants beet

Dit is een jonge bedwants die zich voor het eerst van een bloed maaltijd voorziet. Je ziet het achterlijf rood worden door het zuigende bloed.

Bedwants uitslag

Het ziet er niet fraai uit maar dit is toch echt uitslag van een betwants beet. Deze kunnen zeer pijnlijk aanvoelen en branderig met blazen.


Heeft u last van bedwantsen of het vermoeden hiervan? Vul dan onderstaand formulier in.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.