Bedwants de Ronde Venen

Bedwants bestrijden in De Ronde Venen

Bedwants bestrijden De Ronde Venen wordt een steeds groter probleem. Ongediertebestrijding Direct kan u hierbij met een goede bestrijdingstechniek helpen. Overal zie je de populatie in De Ronde Venen van deze insecten groeien. Meestal is het niet te zien als er bedwants aanwezig is. Het duurt soms lang voordat men door heeft dat er bedwantsen of bed bugs aanwezig zijn. Dan is vaak een bedwants besmetting al aanwezig. Bedwantsen verspreiden zich razend snel. Vaak is er nog maar een oplossing voor dit probleem en dat is een goede bedwantsbestrijding. Waar u zoal op kunt letten vind u hier op de pagina.

 

Bedwantsen herkennen

Bedwantsen kan men overdag niet of moeilijk waarnemen. S'nacht komt dit kleine bloedzuigende insectje te voorschijn mits de populatie zo groot is dan is er overdag ook een enkele te zien. Het is dus beter om op andere waarnemingen te letten. Wij geven u hieronder vijf herkenningspunten waar u op kunt letten of er een besmetting van bedwants aanwezig is.


• Huidjes van vervelling
• Beten van de bedwants
• Bloedvlekjes in bed
• Kleine witte eitjes tussen het matras
• Zoete, zurige geur


Bedwants eitjes

Ze leggen hun eitjes in donkere plekken tussen de bedden bodem, naden en  matrassen of achter holle ruimtes bijv.  achter een voorzet wand.

Bedwants beet

Dit is een jonge bedwants die nu  voor het eerst door een beet bloed opzuigt en verkleurd. Je ziet het achterlijf rood worden door het zuigen van het bloed.

Bedwants uitslag

Het ziet er niet fraai uit maar dit is toch echt uitslag van een betwants beet. Deze uitslag kan zeer pijnlijk aanvoelen en branderig met blaren en blaasjes.


Vul ons formulier in voor meer informatie

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.