Ongediertebestrijding voor bedrijven

Bedrijfspreventie plan voor plaagdierbeheersing

Ons ongedierte bedrijfspreventie plan voor de directe omgeving van uw onderneming is voor veel bedrijven veelal een noodzakelijke oplossing. Als er bij uw in het bedrijf preventieve maatregelen genomen dienen te worden om ongedierte overlast te voorkomen geven wij uw graag advies over ons preventie Totaal Pakket.

 

Ongediertebestrijding Direct zegt voorkomen is beter dan bestrijden

Ongedierte voorkomen is beter dan bestrijden, hiervoor hebben wij de oplossing. Een ongedierteplaag zit u niet op te wachten! Om ongedierte plagen in de toekomst te voorkomen geven wij u graag advies over het gebruik van ons Totaal Pakket ongedierte.

 

Heeft u een directe bestrijding nodig?

Wilt u een directe bestrijding voor uw ongedierte? Neem dan direct contact op voor een afspraak, wij staan de gehele dag voor u klaar. Dus ook in het weekend!

 

Bel ons direct voor spoed via het nummer 06-54958582

 

U wilt een offerte aanvragen

Uw aanvraag voor een offerte kan snel en makkelijk. U kunt het formulier rechts invullen, dit kost u 2 minuutjes van uw tijd. Of bel het GSM nummer voor direct contact of informatie.

Na dat u contact gehad heeft met Ongediertebestrijding Direct zal de gediplomeerde ongediertebestrijding technicus contact met u opnemen. De bestrijdingstechnicus zal dan al uw wensen en situatie omstandigheden door nemen.  Aan de hand hiervan zal de technicus een gedegen preventie of inventarisatie plan opstellen. Het aantal bezoeken zal hierin besproken worden om de ongedierte plaag op te lossen of nog te voorkomen.

Wij geven u advies, hierin kunt u zelf aangeven hoeveel bezoeken u per jaar of per kwartaal wilt hebben. Nadat alles doorgenomen en besproken is, ontvangt u van ons de offerte met hierin het aantal bezoeken voor de preventieve bestrijding van ongedierte en natuurlijk de kosten.

 

Wij waarderen het om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Zoals al eerder vermeld, een offerte aanvragen bij Ongediertebestrijding Direct is zo gebeurd. Wij zijn zeer gedreven in het bestrijden van ongedierte. Dit doen wij professioneel en altijd met de parate kennis. Wij zijn hier immers voor opgeleid. Onze ongediertebestrijders zullen dan ook met deze kennis de bestrijdingen uitvoeren. Ongediertebestrijding Direct hanteert tevens gegarandeerd het laagste tarief van Nederland voor het bestrijden van ongedierte in uw regio.